06 46 170 711 hallo@burokriebels.nl

Website laten maken

Droom je van een website waar je blij van wordt en die er professioneel uitziet?

Ben je op zoek naar een website die je gemakkelijk zelf kunt aanpassen, zonder zorgen?

Wil je een website die bezoekers aantrekt en hun interesse vasthoudt?

Ben je klaar om online zichtbaar te worden en jouw missie te versterken?

Een professionele website

Je bent ondernemer en je wilt jouw diensten of producten met de wereld delen. Een website is van essentieel belang. Het is een spannende stap, maar diep van binnen voel je dat dit het juiste moment is om zichtbaar te worden. Je wilt groeien, jouw missie versterken en nieuwe klanten aantrekken. Je hebt een website nodig!

Gaan wij samen aan de slag om jouw droomwebsite te realiseren?

Zij gingen jou voor

Een paar jaar geleden heb ik zelf een website gemaakt, maar bij aanpassingen liep ik vaak tegen beperkingen aan. Ik heb Annemiek om hulp gevraagd en zij maakte een nieuwe website die ik per seizoen gemakkelijk zelf kan aanpassen. Het beheren van mijn website bespaart mij nu veel tijd.

Mindy van Stijn

Eigenaresse Pinkie

Annemiek heeft mijn website in een nieuw fris jasje gestoken. Met haar professionele aanpak en creatieve blik ziet mijn website er nu super uit. Het is fijn samenwerken met Annemiek, ze denkt mee en geeft advies en tips. Ze is creatief, gestructureerd en heeft oog voor detail. Kortom, echt een aanrader om met haar samen te werken.

Simone Visser

Bureau Simoon

Redenen om een website te laten maken

Voor de ondernemer, zzp’er en freelancer

We leven in een digitale wereld waarin potentiële klanten online zoeken naar producten en diensten. Zonder website mis je de kans om jezelf te presenteren en je doelgroep te bereiken. Het hebben van een professionele website is belangrijk om geloofwaardigheid op te bouwen, vertrouwen te wekken en potentiële klanten te overtuigen.

Een website fungeert als een digitaal visitekaartje dat 24/7 beschikbaar is. Het is jouw online etalage waarin je jouw unieke aanbod kunt tonen en informatie kunt verstrekken over je producten en diensten. Het stelt potentiële klanten in staat om jouw bedrijf te ontdekken en contact met je op te nemen.

Een website laten bouwen

Stappenplan

Voordat wij starten met jouw nieuwe website ontvang je van mij een stappenplan. Ik neem je graag mee in alle stappen van het proces.

Stap 1 Inzichtsessie

Aan de slag! We bespreken wat we nodig hebben voor jouw website

Stap 2 Planning

We maken een planning en maken afspraken over de oplevering van de website

Stap 3 Aanleveren

Zodra ik al je materiaal heb ontvangen, ga ik aan de slag met jouw website

Stap 4 Ontwerp

Ik bereid de website technisch voor en ontwerp een homepagina

Stap 5 Preview

Samen bespreken we het ontwerp van de homepagina

Stap 6 Afbouwen

Ik maak de overige pagina’s en optimaliseer de website.

Stap 7 Oplevering

Samen controleren wij de website en geef ik 1 : 1 uitleg over de website.

Stap 8 Lanceren

Na de oplevering kan de website gelanceerd worden. 

Een nieuwe website

Dit heb je nodig

Hosting

Om een website te maken heb je een domeinnaam en hosting nodig. Ik raad je Raoul Heijssen aan. Hij ontzorgt je volledig en bij problemen kan je altijd bij hem terecht.

Foto's

Met mooie beelden creëer je een professionele en aantrekkelijke website. Laat een keer professionele foto’s maken en maak jezelf en jouw werk zichtbaar.

l

Teksten

Je hebt wervende teksten nodig voor je homepagina, aanbod en je wilt vast ook wel een “over mij” pagina. Begin zelf met schrijven of besteed het uit aan een tekstschrijver.

Logo

Heb je al een logo? Misschien heb je zelfs al wel een huisstijl of branding. Je kunt zelf een logo en huisstijl in Canva maken of je geeft de opdracht aan een grafisch ontwerper.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een hosting, het ontwikkelen van een logo of het schrijven van teksten? Als webbouwer kan ik je helpen aan de juiste contacten. Daarnaast sta ik klaar om met mijn creatieve oog met je mee te kijken. Aarzel niet om mijn hulp in te schakelen!

WordPress website met Divi

€1.495,-

 • Inzichtsessie over het ontwerp en inhoud
 • Basisinstallatie van WordPress met Divi thema waarmee ik de website bouw (en jij de website gemakkelijk kunt aanpassen)
 • Gebruik van mijn lifetime Divi licentie
 • Installatie van standaard plug-ins
 • Binnenkort-online-pagina
 • Responsive design (aanpasbaar scherm voor desktop, tablet en mobiel)
 • 4 contentpagina’s (home, aanbod, over mij en contactpagina met eenvoudig contactformulier)
 • Footer met mogelijkheid voor social media buttons, privacybeleid, cookies en algemene voorwaarden
 • Uitgebreid testen
 • 1 uur (online) uitleg websitebeheer en toegang tot mijn kennisbank
 • 1 maand support na oplevering
 • 1 jaar lang maandelijkse websitetips om jouw website rijker te maken
 • 50,- korting op de SEO 10-daagse om hoger in Google te komen

De prijzen op mijn website zijn exclusief BTW. Eventuele reiskosten worden berekend vanaf IJsselstein en bedragen €0,30 per gereden kilometer. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend.

Gratis inzichtsessie

Aan de slag! Een nieuwe website begint met een goede voorbereiding. Plan een gratis inzichtsessie met mij. Je mag mij in dit gesprek alles vragen.

Spreek je gauw!

Voorbeelden van wat ik maak

Onze projecten

Website voor Pieta coaching en advies

Website voor Pieta coaching & advies. Pieta is loopbaancoach in Culemborg. Ik maakte de foto’s, het grafische ontwerp en de website.

Website voor TC Broekgraaf

Website voor Alina Kuiper mantelzorgmakelaar in Vianen. Ik maakte de website, Bureau Simoon maakte het grafische ontwerp.

Resultaat van website voor Varen met Bram

Website voor Varen met Bram. Eddy verhuurt zijn luxe sloep voor een tochtje over de Vecht. Ik maakte de website en schreef zijn teksten.

Veelgestelde vragen

Wat wil je weten?

Hoeveel tijd kost het bouwen van een website?

Als al het materiaal compleet is, heb ik ongeveer 2-4 weken nodig om jouw nieuwe website te maken. Eerst maak ik een ontwerp voor de home pagina en na de presentatie van dit ontwerp ga ik verder met de andere pagina’s. De data voor de presentatie van het ontwerp en de oplevering plannen we samen in, zodat we hier duidelijke afspraken over hebben.

Hoeveel tijd kost het bouwen van een website?

Als al het materiaal compleet is, heb ik ongeveer 2-4 weken nodig om jouw nieuwe website te maken. Eerst maak ik een ontwerp voor de home pagina en na de presentatie van dit ontwerp ga ik verder met de andere pagina’s. De data voor de presentatie van het ontwerp en de oplevering plannen we samen in, zodat we hier duidelijke afspraken over hebben.

Wanneer start je met het bouwen van de website?

Als alle materialen zijn ingeleverd en de aanbetaling is ontvangen, start ik met het bouwen van de website. De aanleverdatum van het materiaal stellen we in overleg vast, zodat je voldoende tijd hebt om alles te verzamelen en te regelen. 

Wat kost een hostingpakket?

Voor een website heb je een dommeinnaam en hosting nodig. De prijs van het hostingpakket hangt af van het soort hosting jij wenst. Houd er rekening mee dat het pakket jaarlijks verlengd en betaald moet worden. Ik maak gebruik van externe partijen en adviseer je graag.

Wat zijn de jaarlijkse kosten voor een website?

Je kunt gratis gebruik maken van de WordPress website. Ik leer je om de website zelf te onderhouden en aan te passen. Mocht je hiervoor toch mijn hulp nodig hebben, dan kun je deze hulp inkopen op basis van een abonnement, strippenkaart of mijn uurtarief. De kosten voor de domeinnaam en hosting zijn jaarlijks terugkerende kosten en zijn afhankelijk van welke leverancier je kiest. 

Werk je online of op locatie?

Beiden is mogelijk. Ik woon en werk in IJsselstein. Je bent van harte welkom om hier een afspraak met mij te hebben. Ook ben ik gewend om online af te spreken. In overleg kan ik ook jouw kant opkomen. Eventuele reiskosten worden berekend vanaf IJsselstein en bedragen €0,30 per gereden kilometer. Ik gebruik Google Maps om de kilometers te bepalen. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend.

Zorg je er ook voor dat ik gevonden word op Google?

Goede vraag! Ik zorg voor een basis SEO* voor jouw website. Om jouw website hoger in Google te krijgen heb ik een 10-daagse SEO training ontwikkeld. Ik moedig je graag aan om jouw website hoger in Google te krijgen. Daarom ontvang je bij het laten maken van jouw website korting op de SEO 10-daagse.

*SEO = zoekmachineoptimalisatie.

Stel je vraag

Neem contact op

Heb je vragen? Ik beantwoord ze graag.

10 + 5 =

Pin It on Pinterest

Chat openen
Hoi, wat tof dat je mijn website bezoekt. 👋
Heb je een vraag? Stuur mij dan gerust een bericht. Groetjes, Annemiek