06 46 170 711 hallo@burokriebels.nl

Professionele foto’s voor jouw website

Breng jezelf en jouw werk in beeld

Creëer een eigen beeldbank voor jouw website en/of social media

Kom professioneel over met hoogwaardige foto’s

Durf jezelf zichtbaar te maken

Maak jezelf zichtbaar

Business photoshoot

Met mooie beelden creëer je een professionele en aantrekkelijke website. Hoogwaardige beelden brengen jouw ondernemersverhaal tot leven en versterken jouw merkidentiteit. Hiermee krijg je zeker de aandacht van jouw bezoekers.

Gaan wij samen aan de slag om jouw bedrijf in beeld te brengen?

Jouw bedrijf in beeld

Zo werkt het…

We zoeken een geschikte locatie om de foto’s te maken. Dit kan jouw (thuis)werkplek zijn, maar we kunnen ook een daglichtstudio reserveren. Ik ken leuke adressen.

Na de fotosessie ontvang je binnen 7 dagen een preview van de shoot en een galerij met de onbewerkte beelden. Zodra jij een selectie hebt gemaakt, zal ik de beelden bewerken en opleveren.

Business photoshoot

€245,-

  • Tot 1 uur fotografie op locatie
  • 15 foto’s (zelf te selecteren)
  • Extra: 5 sfeerfoto’s
  • Kledingwissel mogelijk
  • Inzichtsessie en stijlgids voor een goede voorbereiding

De prijzen op mijn website zijn exclusief BTW. Reiskosten worden berekend vanaf IJsselstein en bedragen €0,30 per gereden kilometer. Eventuele parkeerkosten en kosten voor de locatie worden doorberekend.

Gratis inzichtsessie

De meeste mensen vinden het spannend om op de foto te gaan. Daarom plannen we vooraf een inzichtsessie in, zodat we jouw wensen en de details voor de photoshoot kunnen doornemen. Ook leren wij elkaar al een beetje kennen en dat is wel zo fijn!

Spreek je gauw!

Zij gingen je voor

Portfolio

Wat anderen zeggen

Voor nieuwe foto’s op mijn website heb ik een branding shoot bij Annemiek gedaan. En dit is mij zeer goed bevallen! De foto’s zijn prachtig geworden, vooral ook omdat ik mij erg op mijn gemak voelde. Het zelf mogen uitzoeken waar ik de foto’s wilde laten maken heeft daar ook bij geholpen. Een echte aanrader als je op zoek bent naar mooie branding foto’s voor je onderneming!

Tessa van Hattem

TessAdmin

Annemiek is een vrouw die alles met onwijs veel passie doet. Ze heeft prachtige foto’s genomen tijdens 1 van mijn netwerkborrels en eerlijk… ze was me helemaal niet opgevallen. De foto’s kreeg ik onwijs snel en ben er echt heel blij mee. Annemiek is een pure onderneemster en een hele lieve vrouw.

Kim Monrooy

Marketing manager

Ja, ik wil een fotosessie

Neem contact op

Vul dit formulier in en dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken en de fotosessie door te nemen.

4 + 8 =

Pin It on Pinterest

Chat openen
Hoi, wat tof dat je mijn website bezoekt. 👋
Heb je een vraag? Stuur mij dan gerust een bericht. Groetjes, Annemiek