Fotografie

Bedrijf in beeld

Breng jezelf en jouw bedrijf in beeld met een serie mooie foto’s. Vertel je verhaal en laat zien wat je doet. Met mooie beelden, creëer je een professionele en aantrekkelijke website. Hiermee krijg je zeker de aandacht van jouw bezoekers.

Zo werkt het

Als wij samen aan de slag gaan om jouw bedrijf in beeld te brengen, dan zoeken we een geschikte locatie om de foto’s te maken. Dit kan jouw (thuis)werkplek zijn, maar we kunnen ook een plek buitenshuis zoeken. Ik fotografeer het liefst bij daglicht, dus buiten of bij een groot raam.

Neem gerust wat attributen mee om te laten fotograferen, bijvoorbeeld je laptop, visitekaartje of andere spullen die je tijdens je werk gebruikt. Ook een kledingwissel is mogelijk.

Boek een fotosessie

Maak jezelf zichtbaar

Ik ga graag met jou op stap voor een mooie serie foto’s. Ik fotografeer jou het liefst in jouw vertrouwelijke omgeving en aan het werk. Zo voel jij je op jouw gemak en dat zie je terug op de foto’s. 

Inclusief:

  • 1 uur fotografie op locatie
  • 15 foto’s in hoge resolutie
  • Inclusief kledingwissel
  • Exclusief reiskosten €0,25 per kilometer

 195,00

Zij gingen je voor

Portfolio

Wat anderen zeggen

Voor nieuwe foto’s op mijn website heb ik een branding shoot bij Annemiek gedaan. En dit is mij zeer goed bevallen! De foto’s zijn prachtig geworden, vooral ook omdat ik mij erg op mijn gemak voelde. Het zelf mogen uitzoeken waar ik de foto’s wilde laten maken heeft daar ook bij geholpen. Een echte aanrader als je op zoek bent naar mooie branding foto’s voor je onderneming!

Tessa van Hattem

TessAdmin

Ja, ik wil ook een fotosessie

Neem contact op

Wil je een fotosessie, maar heb je nog vragen?

2 + 11 =

Pin It on Pinterest