06 46 170 711 hallo@burokriebels.nl

Website laten maken in IJsselstein (Utrecht)

Webbouwer in IJsselstein

Wat tof dat je mij in IJsselstein (Utrecht) hebt gevonden om jouw website te laten maken!

Jij wilt een website die goed werkt, makkelijk te onderhouden is en er top uit ziet. Ik zoek een ondernemer die klaar is voor de volgende stap, zichzelf zichtbaar wil maken en een professionele website wil. Zijn wij een match?

Lees hieronder wat ik als websitebouwer voor jou kan betekenen, wat mijn werkwijze is en wat ik van jou nodig heb om een mooie website te bouwen.

Jouw persoonlijke websitebouwer in IJsselstein

Voor een mooie, professionele website

Voor een eenvoudig te onderhouden website

Voor een fijne samenwerking en persoonlijk contact

Websites voor ondernemers

In IJsselstein

Je bent ondernemer in IJsselstein of omgeving en je wilt jouw diensten of producten met de wereld delen. Een website is onmisbaar. Spannend, dat is het wel. Toch voel je aan alles dat dit het moment is om jezelf zichtbaar te maken. Je wilt namelijk groeien, nieuwe klanten bereiken en bestaande klanten informeren over jouw nieuwe diensten of producten. Je hebt een website nodig!

7 redenen om een website te laten maken

Voor de ondernemer, zzp’er of freelancer

Een website is jouw online visitekaartje

Je wilt vindbaar zijn in Google

Klanten kunnen gemakkelijk contact met jou opnemen

Je bent niet langer afhankelijk van social media

Bezoekers kunnen via jouw website 24/7 informatie over jou en jouw bedrijf inwinnen

Een website is een duurzame investering

Met een website kom je geloofwaardig en professioneel over

Een website is jouw online visitekaartje

Je wilt vindbaar zijn in Google

Klanten kunnen gemakkelijk contact met jou opnemen

Je bent niet langer afhankelijk van social media

Bezoekers kunnen via jouw website 24/7 informatie over jou en jouw bedrijf inwinnen

Een website is een duurzame investering

Met een website kom je geloofwaardig en professioneel over

Kun jij vinden in deze redenen om een website te laten maken? Dan is dit jouw signaal om met mij aan de slag te gaan en een website te laten bouwen.

Een website laten maken

Dit heb je nodig

Een hostingpartij

Laten we bij het begin beginnen. Om een website te maken heb je een domeinnaam nodig. Misschien heb je deze al ergens vastgelegd en anders wil je jouw domeinnaam natuurlijk zo snel mogelijk vastleggen. Als websitebouwer help ik je graag om een keuze voor een hosting te maken.

Mooie foto's

Breng jezelf en jouw bedrijf in beeld met een serie mooie foto’s. Met mooie beelden, creëer je een professionele en aantrekkelijke website. Hiermee krijg je zeker de aandacht van jouw bezoekers. Deze creatieve webbouwer uit IJsselstein komt graag een keer naar je toe voor een toffe foto shoot. Ik weet precies welke foto’s jij voor jouw nieuwe website nodig hebt.

l

Aantrekkelijke teksten

Begin alvast met schrijven. Je hebt wervende teksten nodig voor je homepagina, aanbod en je wilt vast ook wel een “over mij” pagina. Schrijven is niet altijd makkelijk, maar begin gewoon! Je kunt altijd nog hulp inschakelen.

Heb je al een logo? Misschien heb je zelfs al wel een huisstijl of branding. Ga anders aan de slag met een programma zoals Canva en ontdek wat je mooi vindt. Je kunt zelf een logo maken of je geeft de opdracht aan een grafisch ontwerper.

Wil je hulp bij het ontwikkelen van een logo of het schrijven van teksten, dan help ik je als webbouwer aan de juiste contacten. Bovendien kijkt mijn creatieve oog graag met je mee, schakel mijn hulp gerust in!

Veelgestelde vraag over websites

Hoeveel tijd kost het
bouwen van een website?

Hoelang het duurt om een nieuwe website te ontwikkelen hangt van verschillende factoren af. Heb je foto’s en teksten, is er een logo? Als het materiaal compleet is, kan ik je website binnen
4 weken maken.

Een nieuwe website bouwen

In 6 stappen

Een nieuwe website maken hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar vaak is het proces onoverzichtelijk.
Ik houd van structuur en neem je graag mee in alle stappen van het proces.

Aanleveren materiaal

Zodra ik al je materiaal heb ontvangen, ga ik aan de slag met jouw website

Technische voorbereiding en ontwerp

Ik bereid de website technisch voor en ontwerp een homepagina

Preview

Samen bespreken we het ontwerp van de homepagina

Afbouwen website en optimaliseren

Ik maak de overige pagina’s en optimaliseer de website voor mobiele gebruikers

1e oplevering

Samen controleren wij de website en geef ik 1:1 uitleg over het beheer van de website

Website live

Na de 1e oplevering wordt de website definitief opgeleverd en kan de website online

Aanleveren materiaal

Zodra ik al je materiaal heb ontvangen, ga ik aan de slag met jouw website

Technische voorbereiding en ontwerp

Ik bereid de website technisch voor en ontwerp een homepagina

Preview

Samen bespreken we het ontwerp van de homepagina

Afbouwen website en optimaliseren

Ik maak de overige pagina’s en optimaliseer de website voor mobiele gebruikers

1e oplevering

Samen controleren wij de website en geef ik 1:1 uitleg over het beheer van de website

Website live

Na de 1e oplevering wordt de website definitief opgeleverd en kan de website online

Websitebouwer in IJsselstein (Utrecht)

Jouw persoonlijke websitebouwer

Het heeft zo moeten zijn. Jij toetste jouw zoekvraag in op Google en je vond mij: een webbouwer uit IJsselstein. Het lijkt magie, maar dit is precies wat ik doe! Met creatieve en technische oplossingen help ik ondernemers om zichtbaar te zijn, zodat zij hun netwerk kunnen laten groeien en meer succes kunnen halen uit hun onderneming.

Gaan wij samen jouw nieuwe website bouwen?

Lees dan nog heel even verder, want je wilt vast weten wat een nieuwe website kost.

Voorbeelden van websites

Portfolio

Website voor TVK Dolfijn
Tvkdolfijn.nl

Website voor de kinderafdeling van Tandheelkundig Centrum Parijsch in Culemborg. Ik maakte voor deze kindertandarts de foto’s en de website.

Website voor Pieta coaching en advies
Leukwerkenwerkt.nl

Website voor Pieta coaching & advies. Pieta is loopbaancoach in Culemborg. Ik maakte de foto’s, het grafische ontwerp en de website.

Website voor de Vegabar
bijAnnefotografie.nl

Website voor bijAnne documentaire fotograaf. Annemarie is een fotograaf uit Vianen en heeft een passie voor het vertellen van verhalen.

Veelgestelde vraag over websites

Wat kost het om een website te laten maken?

Over de kosten voor een website kan ik helder zijn. Je investeert eenmalig om de website te laten maken. Daarna leg ik in een 1:1 sessie uit hoe je de website gemakkelijk zelf kunt aanpassen en onderhouden. Er zijn daarom geen extra kosten meer.

Heb je na de oplevering toch nog hulp nodig bij het onderhoud van jouw website, dan help ik je natuurlijk graag en heb ik een aantrekkelijk uurtarief voor zzp’ers.

Neem contact op

Stel jouw vraag

Heb je verder nog vragen over het bouwen van een website? Vanaf mijn werkplek in IJsselstein beantwoord ik al jouw vragen over een nieuwe website. Dit kan ook via een Zoom-vergadering (op afstand). Dus als je verder dan IJsselstein en omgeving bent gevestigd, ga ik ook graag voor je aan de slag. Het blijft persoonlijk!

3 + 6 =

Pin It on Pinterest

Chat openen
Hoi, wat tof dat je mijn website bezoekt. 👋
Heb je een vraag? Stuur mij dan gerust een bericht. Groetjes, Annemiek