Buro Kriebels - Creatief & Technisch

Over mij

Ik ben Annemiek en woon met mijn man in IJsselstein. Samen managen wij Brasserie 1560 in IJsselstein. Daarnaast werk ik als zelfstandig ondernemer en help ik andere ondernemers met de zichtbaarheid van hun bedrijf. Dit doe ik o.a. door mijn ervaring in te zetten voor creatieve en technische oplossingen voor online en offline zichtbaarheid, zodat zij hun netwerk kunnen laten groeien en meer succes kunnen halen uit hun onderneming.

Mijn werkplek Op Buro

Mijn werkplek heb ik in de inspirerende omgeving van de binnenstad van IJsselstein. Op Buro is een plek waar serieus gewerkt wordt, maar waar soms ook vreselijk gelachen wordt. Ideaal voor de freelancer en zzp’er die meters wil maken, omringt wil worden met gelijkgestemden en zo af en toe ideeën wil uitwisselen. Op Buro is dé plek om elkaar te ontmoeten en ik vind het super fijn dat mijn bureau hier staat.

Op Buro flexwerkplek in IJsselstein
Let's Go Social Media

Let’s go social media

Met mijn compagnon Melissa van Gijn heb ik een vof opgericht: Let’s Go Social Media. Wij helpen woningmakelaars met de social media marketing van hun kantoor. Dit doen wij door content (teksten en foto’s) in abonnementsvorm aan te leveren. Maandelijks ontvangen de makelaars foto’s en teksten die zij eenvoudig kunnen overnemen voor hun eigen social media platformen. Zo houden zij meer tijd over voor hun eigen vak.

Een bezig bij

Mijn vriendinnen omschrijven mij als een “bezige bij”. Ik stort mij graag in nieuwe projecten en werk het liefst 24/7. In 2015 ging ik voor het eerst terug naar school en volgde ik een opleiding voor grafische vormgeving in Amsterdam. Daarna ben ik mij gaan verdiepen in social media marketing, WordPress websites en fotografie.

Werken als zelfstandige ondernemer is mijn beste keuze ooit, want zo kan ik mijn tijd flexibel indelen, ik hou ervan!

NIEUW: DE PODCAST!

In mijn podcast deel ik mijn passie voor zelfstandig ondernemen en mijn persoonlijke ondernemersreis. Luister je mee?

Graag help jou om op te vallen. Denk aan:

  • een nieuwe website, die je gemakkelijk zelf kunt onderhouden;
  • foto’s voor je website of social media;
  • een advertentie op Facebook en Instagram;
  • inspiratie om te delen op social media.

Kan ik iets voor je betekenen? Neem gerust contact op!

Buro Kriebels | hallo@burokriebels.nl | KvK 67943071

Pin It on Pinterest