Buro Kriebels - Creatief & Technisch

Over mij

Ik ben Annemiek en woon met mijn man in IJsselstein. Samen managen wij Brasserie 1560 in IJsselstein. Daarnaast werk ik als zelfstandig ondernemer en help ik andere ondernemers met de zichtbaarheid van hun bedrijf. Dit doe ik o.a. door mijn ervaring in te zetten voor creatieve en technische oplossingen voor online en offline zichtbaarheid, zodat zij hun netwerk kunnen laten groeien en meer succes kunnen halen uit hun onderneming.

Mijn werkplek Op Buro

Mijn werkplek heb ik in de inspirerende omgeving van de binnenstad van IJsselstein. Op Buro is een plek waar serieus gewerkt wordt, maar waar soms ook vreselijk gelachen wordt. Ideaal voor de freelancer en zzp’er die meters wil maken, omringt wil worden met gelijkgestemden en zo af en toe ideeën wil uitwisselen. Op Buro is dé plek om elkaar te ontmoeten en ik vind het super fijn dat mijn bureau hier staat.

Op Buro flexwerkplek in IJsselstein
Let's Go Social Media

Let’s go social media

Met collega zzp’er Melissa heb ik een vof opgericht: Let’s Go Social Media. Wij helpen woningmakelaars met de social media marketing van hun kantoor. Dit doen wij door content (teksten en foto’s) in abonnementsvorm aan te leveren. Maandelijks ontvangen de makelaars foto’s en teksten die zij eenvoudig kunnen overnemen voor hun eigen social media platformen. Zo houden zij meer tijd over voor hun eigen vak.

(Logo)stempels

Het kan zijn dat je mij kent van de stempels. Ik maak namelijk stempels van logo’s en andere ontwerpen. Een paar jaar geleden ontdekte ik de talloze mogelijkheden waarvoor je een stempel kunt gebruiken en ontwikkelde ik eigen stempels en creatieve projecten met stempels.

De “juffenstempel” is een voorbeeld van één van mijn eigen ontwerpen. Met deze stempel belonen juffen kinderen met een persoonlijk compliment op hun rapport of werkstuk. Er is natuurlijk ook een meesterstempel. De juffenstempels worden verkocht via de website van Liefslabel. Binnenkort mogen mijn stempels weer shinen op het creatiefste event van Nederland: Creative Life.

Juffenstempels Buro Kriebels

Een bezig bij

Mijn vriendinnen omschrijven mij als een “bezige bij”. Ik stort mij graag in nieuwe projecten en werk het liefst 24/7. Maar ja, soms moet ik ook slapen en natuurlijk breng ik ook graag wat tijd door met mijn lief. Werken als zelfstandige ondernemer is daarom mijn beste keuze ooit, want zo kan ik mijn tijd flexibel indelen, ik hou ervan!

Mijn vader had ooit zijn eigen donkere kamer waar hij zijn eigen foto’s ontwikkelde. Hij zocht voor mij dan ook de camera en lens uit waarmee ik tegenwoordig mooie plaatjes schiet. Fotograferen is één van mijn nieuwste skills.

In 2015 ging ik voor het eerst terug naar school en volgde ik een opleiding voor grafische vormgeving in Amsterdam. Op mijn vouwfiets fietste ik elke vrijdag naar de school in de binnenstad, ik vond het fantastisch. Sindsdien ben ik verder gaan leren.

Nieuwsgierig

Continue ben ik nieuwsgierig naar nieuwe technieken en ik heb er geen moeite mee om mezelf aan te melden voor een nieuwe cursus, training of opleiding. Mijn advertentietechnieken leerde ik bij Mark Bongers en websites ontwikkelen aan de keukentafel. Op dit moment volg ik een opleiding voor basiskok. Ja, je leest het goed, basiskok!

Kan ik iets voor jou betekenen? Neem even contact op!

Buro Kriebels | hallo@burokriebels.nl | KvK 67943071