Daar zat ik dan in m’n eentje! And boy oh boy, wat kwam ik mezelf tegen. In plaats van in het vliegtuig naar Innsbruck, zat ik alleen in een huis met een zieke hond. Mijn zus en haar gezin waren op vakantie naar een zonnig skioord en ik zou hun halverwege de week bezoeken. Het liep anders, want hun hond werd ziek en kon niet langer op het oppasadres blijven. Mijn zus zou naar huis komen, maar dan zou ook mijn tripje naar Oostenrijk minder leuk zijn. Daarom besloot ik haar te hulp te schieten, annuleerde ik mijn ticket en verbleef ik een week in hun huis om voor hun hond te zorgen.

Een heerlijk huis in de prachtige omgeving van de Linge. Wat een rust. Met de hond ging het redelijk goed, met uitzondering van onze nachtelijke avonturen. Overdag hoefde hij nauwelijks te poepen, maar ’s nachts ging hij spoken. Soms moest ik er wel 3-4 keer midden in de nacht uit, ik zal je de details besparen. Het was daarom best vermoeiend. Ik had bedacht om overdag lekker achter mijn computer te werken, teksten te schrijven en alles te doen waar ik eerder geen tijd voor had. Het kwam er gewoon niet van. Ik was moe, maar had eigenlijk ook helemaal geen zin om te werken.

Normaal gesproken barst ik van de energie en ideeën. Ik verlangde er al lang naar om een weekje alleen door te brengen, zodat ik alles wat ik in mijn hoofd had kon uitwerken. En toch kwam het er nu niet van. Kwam het door de stilte of was ik gewoon te moe? Ik raakte er behoorlijk van in de war. Eenmaal thuis kwam de energie gelukkig weer terug. Ik kreeg zelfs zin om deze blog op te starten, zodat ik mijn verhalen als zelfstandig ondernemer kan delen. En ik besef mij dat een weekje even helemaal niets doen ook heel erg goed voor mij is. Even niet “aan” staan geeft ook een goed gevoel.

Dit wordt maart

Uiteindelijk kan ik nu weer een to-do van mijn lijstje afvinken, want mijn blog is opgestart. En maart heeft nog meer in petto, want in maart…

  • heb ik een praktijktoets van mijn opleiding tot basiskok;
  • ga ik naar de Nettenfabriek voor een fotoshoot met By Manoa;
  • heb ik ook een fotoshoot gepland staan met een coach in IJsselstein;
  • ga ik met mijn vriendinnen uiteten in Vianen;
  • heb ik al 3 stempelopdrachten genoteerd;
  • organiseer ik een Samen(net)werkdag op donderdag 17 maart;
  • mag ik nog een keer op de hond van mijn zus passen;
  • en ben ik uitgenodigd voor een concert Nick en Simon.

Met wie wil je deze blog delen?

Pin It on Pinterest