De webwinkel is gesloten!

LOGOSTEMPELS

Maak een onuitwisbare indruk met een stempel van je eigen logo of ontwerp! Stempelen is een slimme manier om al je creaties te personaliseren; snel, eenvoudig en goedkoop. Stempel je logo- of bedrijfsnaam op labeltjes, inpakpapier, tasjes of enveloppen en je maakt een professionele indruk.

Buro Kriebels op Creative life

Het materiaal van de stempel

Mijn tekst- en logostempels worden gemaakt van polymeer. Dit materiaal zorgt ervoor dat zelfs de kleinste details zichtbaar blijven. Als de afdruk klaar is, monteer ik deze met een stukje dubbelzijdig-klevende-foam op een houten stempelblokje. Wil je zien wat ik eerder gemaakt heb, bekijk dan even mijn tijdlijn of de stories op Instagram.

De stempel online bestellen

Voor het maken van een stempel heb ik een zwart/wit JPG- of PDF-bestand van je tekst, logo of ontwerp nodig. Nadat je de juiste maat online hebt besteld, kun je het bestand per mail aanleveren. Twijfel je of jouw ontwerp geschikt is? Print het zelf eens uit in de juiste maat. Je kunt dan zien hoe het ontwerp eruit ziet en of de details nog zichtbaar zijn. Twijfel je nog steeds? Dan mag je het ontwerp ook eerst naar mij toesturen, zodat ik het ontwerp kan beoordelen. (Informatie voor de vormgever: het liefst ontvang ik een vectorbestand, 300 dpi en een lijndikte van minimaal 0,5 mm.) Ik maak de stempels in mijn eigen atelier en je hebt dus altijd persoonlijk contact met mij.

Tips voor een mooie afdruk

Gebruik voor het stempelen een stempelinkt op waterbasis. De stempelkussens van Memento zijn erg geschikt. Deze stempelinkt beschadigt het polymeer niet, geeft een mooie afdruk en vervaagt niet. Voor een mooie afdruk heb ik nog een paar tips:

  • Leg een stapeltje papier of een tijdschrift onder je te bedrukken papier.
  • Druk het stempelkussen op de tekststempel in plaats van andersom.
  • Met een tamponnerende beweging verdeel je de inkt gelijkmatig over de stempel.
  • Voorkom dat de randen van het houten blok met de stempelinkt in aanraking komen.
  • Maak een afdruk op papier, druk de stempel stevig aan, maar niet te hard. Voorkom dat je schuift.

De stempel onderhouden en bewaren

Om de inkt van de stempel te verwijderen, maak je nog een paar afdrukken op een kladpapiertje. Mocht je de stempel willen schoonmaken, gebruik dan uitsluitend een beetje water of afwasmiddel. Gebruik geen andere chemicaliën, want hierdoor kan het polymeer beschadigen. Bewaar de stempel in een doosje of een donkere plaats en bescherm de stempel tegen de zon.

Welke stempelinkt is geschikt?

De stempelinkt van Memento is mijn lievelings stempelinkt. Niet alleen door de heldere kleuren, maar ook doordat de inkt snel droog is en daardoor weinig kans heeft om uit te lopen. De inkt vervaagt niet en heeft een goede dekking. Het stempelkussen heeft een stevig vilten ondergrond met een strak geweven stoffen bovenkant. De dye inkt is op waterbasis en daardoor geschikt voor mijn stempels en vele papiersoorten, zelfs glossy papier.

Juffenstempels Buro Kriebels

Juffenstempels

Een paar jaar geleden ontdekte ik de talloze mogelijkheden waarvoor je een stempel kunt gebruiken en ontwikkelde ik creatieve projecten met stempels.

De “juffenstempel” is een voorbeeld van één van mijn eigen ontwerpen. Met deze stempel belonen juffen kinderen met een persoonlijk compliment op hun rapport of werkstuk. Er is natuurlijk ook een meesterstempel.

Heb je nog vragen?

Dan mag je even contact met mij opnemen. Ook kun je mij volgen via verschillende social media kanalen, bijvoorbeeld Instagram. Regelmatig plaats ik foto’s van mijn eerder gemaakte opdrachten.

Buro Kriebels | hallo@burokriebels.nl | KvK 67943071

Pin It on Pinterest