Hoger in Google

Hoger in Google

Seo 10-daagse

Maak van de zomer een periode vol groei voor jouw bedrijf en breng je website hoger in Google!

Laat de zomer niet zomaar voorbijgaan, maar zie het als een geweldige kans om de SEO van je website aan te pakken en hoger in Google te komen. Tijdens een speciale Summer School editie van mijn SEO 10-daagse kun je jouw website een flinke boost geven en profiteren van de resultaten na de zomer.

Waarom zou je wachten tot het drukker wordt in de herfst? Juist in de zomer, wanneer veel bedrijven wat rustiger zijn, kun jij je focussen op het optimaliseren van je website en het verbeteren van je online zichtbaarheid.

Hoger in Google SEO 10-daagse

Praktische tips en technieken

De SEO 10-daagse biedt je de kennis en tools die je nodig hebt om jouw website hoger te laten ranken in Google. Leer slimme SEO-vaardigheden, ontdek hoe je zoekwoordenonderzoek doet, optimaliseer je content en maak gebruik van een effectieve strategie.

Ik heb de SEO 10-daagse speciaal gemaakt om je in korte tijd slimme SEO-vaardigheden bij te brengen. Je leert praktische tips en technieken die je direct kunt toepassen op jouw website. En het beste van alles: je zult de vruchten plukken van jouw inspanningen, zelfs nadat de zomer voorbij is.

Succes op lange termijn

Na de zomer hoger in Google

Stel je voor dat je na de zomerperiode bovenaan de zoekresultaten van Google verschijnt, klaar om potentiële klanten te verwelkomen en je bedrijf te laten groeien. Door nu actie te ondernemen en deel te nemen aan de Summer School editie leg je een stevige basis voor succes op lange termijn.

SEO 10-daagse hoger in Google

Wat kun je verwachten?

Inzicht in de werking van zoekmachines

We beginnen met het begrijpen van hoe zoekmachines zoals Google werken en hoe je de ranking factoren in jouw voordeel kunt gebruiken.

U

Zoekwoordenonderzoek

Ik laat je zien hoe je effectief zoekwoordenonderzoek kunt doen om de juiste zoektermen te vinden die relevant zijn voor jouw bedrijf. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken, kun je jouw doelgroep bereiken en gericht verkeer naar je website leiden.

l

Content creatie

Samen ontdekken we de kracht van hoogwaardige, relevante en boeiende content. Ik laat je zien hoe je content kunt maken die niet alleen aantrekkelijk is voor je bezoekers, maar ook zoekmachinevriendelijk is.

Optimalisatie

Ik leer je hoe je jouw website kunt optimaliseren om zoekmachines te laten zien waar je inhoud over gaat. We behandelen onderwerpen zoals het schrijven van geoptimaliseerde meta-tags, het optimaliseren van je URL-structuur, het verbeteren van je headings en meer.

Extra’s en bonussen

Maar dat is nog niet alles! Naast de SEO 10-daagse bied ik je nog wat extra’s aan.

Feedback

Tijdens deze editie van de SEO 10-daagse denk en kijk ik graag met je mee. Stuur mij jouw zoekwoordenonderzoek en jouw eerste blog of SEO-pagina en je krijgt van mij verbetertips.

ChatGPT

Ik leg je uit hoe je ChatGPT kunt inzetten voor jouw contentcreatie en SEO. Met ChatGPT wordt contentcreatie een eitje. Ontdek deze tool en maak content moeiteloos.

Wat maakt de SEO 10-daagse de moeite waard?

  De SEO 10-daagse is volledig online en is daarom in jouw eigen tijd en tempo te volgen. Wel moedig ik je aan om direct aan de slag te gaan.

  Tijdens de SEO 10-daagse daag ik je uit om datgene wat je leert direct toe te passen op jouw website. Je brengt jouw kennis meteen in de praktijk.

  Door direct toe te passen wat je leert, zul je snel resultaat zien. Je scoort niet alleen beter in Google, je leert ook makkelijker content te maken en online zichtbaar te zijn. Jouw bedrijf gaat groeien!

  SEO is een duurzame investering met langdurige voordelen. Wat je vandaag doet, zal ook in de toekomst vruchten afwerpen.

  Door het opbouwen van een organisch bereik van jouw website, krijg je meer controle en stabiliteit in je marketingstrategie en ben je minder afhankelijk van social media. 

  Voor wie is deze SEO 10-daagse geschikt?

  $

  Je bent nieuw op het gebied van SEO en wil weten waar je moet beginnen.

  $

  Je wil jouw website beter later presteren in de zoekresultaten van Google.

  $

  Je kunt jouw eigen website beheren en wil content toevoegen aan jouw website.

  $

  Je vindt het moeilijk om content te verzinnen en creëren.

  $

  Je bent klaar om jouw online aanwezigheid te versterken.

  $

  Je wil zichtbaar zijn.

  $

  Je wil meer organisch verkeer aantrekken naar jouw website.

  $

  Je wil een duurzame investering doen om jouw bedrijf te laten groeien.

  Als één van deze punten op jou van toepassing is, dan is deze 10-daagse SEO-training om hoger in Google te komen perfect voor jou!

  SEO kan soms overweldigend lijken, maar maak je geen zorgen. Tijdens deze SEO 10-daagse neem ik je stap voor stap mee om jou de beginselen van SEO te uit te leggen. Het doel is om jouw website beter te laten presteren in de zoekresultaten van Google, zodat je meer organisch verkeer kunt aantrekken en jouw bedrijf kunt laten groeien.

  Veelgestelde vragen

  Om hoger in Google te komen

  Is de SEO 10-daagse in de avonduren te volgen?

  Je kunt de SEO 10-daagse volgen wanneer je wil. Je ontvangt de waardevolle SEO informatie, oefeningen en opdrachten gedurende 10 dagen via de mail, dus je kunt deze lezen en uitvoeren wanneer je tijd hebt.

  Is de SEO 10-daagse in de avonduren te volgen?

  Je kunt de SEO 10-daagse volgen wanneer je wil. Je ontvangt de waardevolle SEO informatie, oefeningen en opdrachten gedurende 10 dagen via de mail, dus je kunt deze lezen en uitvoeren wanneer je tijd hebt. 

  Als ik een dag geen tijd heb, kan ik deze inhalen?

  Als je een dag geen tijd hebt om direct met de opdrachten en oefeningen aan de slag te gaan, dan kun je deze later inhalen. Wel adviseer ik je om de mails in volgorde te behandelen en de opdrachten en oefeningen niet te lang voor je uit te schuiven, zodat je snel kunt profiteren van de resultaten. De SEO 10 daagse om hoger in Google te komen is resultaatgericht. Mijn feedback op de opdrachten en oefeningen behoud je tot eind september 2023.

  Hoeveel tijd ben ik kwijt om de opdrachten te maken?

  Reserveer per dag 1 uur in je agenda om alle waardevolle informatie tot je te nemen en de eenvoudige opdrachten te maken. Voor het schrijven van een blog of SEO-pagina heb je wat meer tijd nodig. In deze 10-daagse schrijf je in minstens 1 blog of SEO-pagina.

  Ik ga op vakantie, maar wil wel aan de slag met SEO...

  Super, dan kun je deze SEO 10-daagse gewoon volgen. Je ontvangt alle waardevolle SEO informatie, opdrachten en oefeningen via de mail. Na jouw vakantie kun je hier één voor één mee aan de slag. Mijn feedback op de opdrachten en oefeningen behoud je tot eind september 2023.

  Jouw website hoger in Google

  Daag jezelf en Google uit!

  Maak van de zomer een periode van groei voor jouw bedrijf. Schrijf je vandaag nog in voor mijn SEO 10-daagse en laat de komkommertijd jouw kans zijn om te knallen!

  Hoger in Google

  Bestel de SEO 10-daagse en ontdek de mogelijkheden om jouw website hoger in Google te krijgen.

  De SEO 10-daagse is een online traject, dus je kunt de 10-daagse in je eigen tijd en tempo volgen.

   195,00

  Pin It on Pinterest