I did it, mag ik even gillen? Het was super spannend en zorgde voor klamme handjes en een raar gevoel in mijn buik. Ik zat hoog in mijn adem en zei heel vaak “euh”…, maar ik ben weer een drempel over en daar ben ik heel trots op. Op 8 april publiceerde ik mijn eerste podcast!

Nieuw: Podcast Buro Kriebels

In mijn podcast deel ik mijn passie voor zelfstandig ondernemen en mijn persoonlijke ondernemersreis. De eerste podcast aflevering begint dan ook bij het begin en waarom ik in 2008 voor het ondernemerschap heb gekozen. Ik zat op dat moment in een turbulente periode en het was mijn zus die voorstelde om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Met grote plannen startten we een winkel, maar na 5 jaar hebben we de winkel weer gesloten. Onze droom was niet uitgekomen, maar toch was het een succes, alleen al om het feit dat we enorm veel geleerd hebben. 

Sinds de winkel ben ik besmet met het ondernemersvirus en ik heb het ondernemen niet meer losgelaten. Daarover vertel ik je ook in mijn podcasts die nog komen gaan. Inmiddels staan er 4 afleveringen online. Het zijn geen lange afleveringen, ik moet er nog een beetje aan wennen om een podcast in te spreken, het blijft gek. Toch vind ik het ook ontzettend leuk om te doen, dus ik hoop dat ik er daardoor steeds handiger in word.

Een business coach

Ook nam ik in april spontaan de stap om met een business coach aan de slag te gaan. In mijn vorige blog deelde ik al dat ik in maart heel onrustig was en ook in april voelde ik nog die onrust. Uiteindelijk kreeg ik het waanzinnig goede idee (al zeg ik het zelf) om mezelf op een business coach te trakteren. Iemand die met mij meedenkt en mij de juiste vragen stelt, zodat ik weer verder kan.

En het kan heel snel gaan, want op 26 april had ik mijn eerste gesprek met Anke van BusinessProof. Een traject met haar stond al langer op mijn verlanglijstje, maar ik wilde eerst mijn opleiding tot basiskok afmaken. Uiteindelijk gaat alles nu in een stroomversnelling en dat is goed zo.

Verder in april

  • Ging ik met mijn vriendinnen naar een concert van Danny Vera in Tivoli Utrecht.
  • Maakte ik met mijn zwager een “reis door de mens” bij CORPUS.
  • Vierden mijn man en ik onze blikken bruiloft, weet jij hoeveel jaar dat is?
  • Deed ik mee aan een Instawalk van MindyourWalk.
  • Won ik de winactie van Bureau Simoon en krijg ik 44 minuten van haar creatieve meedenktijd.
  • Vierden we ouderwets Koningsdag. Heb jij het ook leuk gehad?
Creative life 2022
Creative life 2022
Creative life 2022

Dit wordt mei

In mei:

  • doe ik examen voor mijn opleiding tot basiskok, zo spannend;
  • ga ik naar Utrecht voor een fotoshoot met een hele leuke onderneemster;
  • ben ik uitgenodigd voor Tina Turner de Musical in het Beatrix Theater in Utrecht;
  • vieren we op 26 mei (uitgestelde) carnaval met een grote optocht in IJsselstein, de foto’s volgen!

Met wie wil je deze blog delen?

Pin It on Pinterest