CREATIVE LIFE 12, 13 EN 14 NOVEMBER

WERKSPOORKATHEDRAAL UTRECHT

10.00 UUR – 17.00 UUR

Buro Kriebels op Creative life

Hét event voor en door creative people

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor genieten van lekkere hapjes en drankjes in de roze pop-up bar.

Creatiefste feestje van Nederland

Na de succesvolle editie in 2019, reserveerde ik meteen een stand voor de volgende editie. Helaas is het event al een paar keer geannuleerd vanwege “jeweetwel”, maar nu gaan we eindelijk dit leukste en creatiefste feestje van Nederland vieren. Ik heb er zin in, jij ook?

De workshoptafel staat weer voor je klaar op 12, 13 en 14 november. Bij mij kun je terecht voor een DIY-workshop met het stempelplatform. Schrijf je alvast in, zodat je plekje gereserveerd is.

Buro Kriebels op Creative life

DIY-workshop stempelen

Heb jij wel eens gestempeld met het stempelplatform van Tim Holtz? Met deze stempelhulp maak je de mooiste afdrukken en in een handomdraai een set kaarten. Tijdens deze workshop kun je het stempelplatform uitproberen en bestempel je 2 kaarten met de stempelset “floral images” van Carla Kamphuis.

Plantjes stempelen

Ontdek hoe gemakkelijk je kaarten kunt bestempelen met het stempelplatform van Tim Holtz. Bij aanvang van de DIY-workshop ontvang je een workshopset met daarin 2 kaarten, een stempelset en stempelinkt. Neem plaats achter één van de stempelhulpen en ga aan de slag. Op de workshoptafel zijn overige materialen, zoals brushpennen, aanwezig, zodat je de afdrukken naar wens kunt inkleuren. De workshopset mag je na afloop mee naar huis nemen.

Programma

De workshops met het stempelplatform worden doorlopend gegeven in de stand van Buro Kriebels. Reserveer vooraf je plekje aan de workshoptafel, zodat je zeker bent van een plaatsje. Er zijn maximaal 4 plekjes per uur beschikbaar.

Dag: 12, 13 en 14 november
Tijd: elk uur vanaf 10.30 uur
Duur: ca. 30 minuten
Prijs: €10,00 p.p. inclusief materiaal

De worskshopset met de stempelset “floral images” van Carla Kamphuis en de stempelinkt mag je na afloop mee naar huis nemen.

Buro Kriebels - Creatief & Technisch

Buro Kriebels

Onder de naam Buro Kriebels maak ik unieke stempels van logo’s en andere ontwerpen. Een paar jaar geleden ontdekte ik de talloze mogelijkheden waarvoor je een stempel kunt gebruiken en ontwikkelde ik creatieve projecten met stempels.

De “juffenstempel” is een voorbeeld van één van mijn eigen ontwerpen. Met deze stempel belonen juffen kinderen met een persoonlijk compliment op hun rapport of werkstuk. Er is natuurlijk ook een meesterstempel. De juffenstempels worden verkocht via de website van Liefslabel.

**Uitverkocht**

3 + 13 =

Goed om te weten

Na de inschrijving ontvang je binnen 1 werkdag een bevestiging per mail. Deze verstuur ik handmatig, nadat ik de beschikbaarheid gecontroleerd heb. Indien je de bevestiging van de inschrijving niet na 1 werkdag ontvangen hebt, controleer dan even je spambox of neem contact op met hallo@burokriebels.nl.

De kosten voor de workshop mag je tijdens Creative life voldoen.

Pin It on Pinterest